Diddy ziet 50e verjaardag als start nieuwe levensperiode

Door ANP, vrijdag 20 december 2019 03:24, views: 28, bron: ANP

Diddy, wiens echte naam Sean John Combs is, zag afgelopen maand Abraham en zegt zich 'beter dan ooit te voelen'. De superster kende een moeilijk jaar, vanwege het overlijden van zijn ex-vriendin Kim Porter in november 2018, maar heeft zich voorgenomen zijn 50e verjaardag als een nieuwe mijlpaal in zijn leven te zien. Dit meldt People.

Diddy vierde zijn 50e verjaardag op de dag dat Kim 49 zou zijn geworden. Hiermee wilde hij haar eren, maar ook een signaal afgeven om door te gaan met het leven zoals het is. "Ik denk dat iedereen op bepaalde momenten een tweede kans krijgt om iets van zijn of haar bestaan te maken. Persoonlijk ben ik door zoveel moeilijke periodes heen gegaan, maar ik wist niet dat deze mogelijkheid ooit zou komen. Ik heb mezelf mijn stommiteiten uit het verleden vergeven en pak deze kans met beide handen aan," aldus Diddy.

Tot twee keer toe cancelde Diddy zijn verjaardagsfeest, omdat het voor hem 'niet goed voelde zonder Kim'. Uiteindelijk ging hij er toch mee door, maar verzette hij het feest wel naar Kim's verjaardag. "Op die manier was ze er toch bij," meent de rapper.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren

Gekoppelde artiesten