Mariah Carey weer favoriet bij Sky Radio-luisteraar

Door ANP, vrijdag 20 december 2019 08:32, views: 11, bron: ANP

All I Want For Christmas Is You van Mariah Carey is door de luisteraars van Sky Radio weer uitgeroepen tot de favoriete kersthit. Het nummer staat op nummer 1 van de Christmas Top 50, zo heeft de radiozender vrijdag bekendgemaakt.

De kerstklassieker, die precies 25 jaar oud is, lijkt dit jaar ongekend populair. In de Amerikaanse Billboard Hot 100 bereikte de single afgelopen week voor het eerst de nummer 1-positie en ook in Nederland is Mariah alweer op koers om opnieuw de eerste plaats te pakken in de Single Top 100.

In de Christmas Top 50 wordt Mariah op de voet gevolgd door Wham! met Last Christmas en nieuw in de top drie is It's Beginning to Look a Lot Like Christmas van Michael Bublé. De top vijf wordt gecompleteerd door klassiekers als Driving Home for Christmas van Chris Rea en Do They Know It's Christmas van Band Aid.

Robbie Williams

Flappie van Youp van ’t Hek is de hoogst genoteerde Nederlandstalige track op positie 12. De hoogste nieuweling is Robbie Williams met zijn pas uitgebrachte kerstsingle Time For Change op 33. Michael Bublé is met vier singles de meest genoteerde artiest.

Sky Radio's Christmas Top 50 wordt vrijdag en tijdens de kerstdagen uitgezonden op de zender.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren