logo songteksten.net

Harry Styles ook met tweede soloplaat op eerste plek

Harry Styles heeft ook met zijn vorige week verschenen tweede soloalbum Fine Line succes. De voormalig One Direction-zanger is deze week nieuw binnengekomen op de eerste plek in de Album Top 100.

Ook zijn eerste solo uitstapje in 2017 deed het goed. Met de plaat Harry Styles voerde hij de lijst ook aan. Harry heeft nu net zo veel nummer 1-albums gescoord als met One Direction. De boyband stond met Take Me Home (2012) en Four (2014) ook bovenaan de albumlijst. Midnight Memories uit 2013 was goed voor een tweede plek, Made In The A.M. stond in 2015 op nummer 3 en de debuutplaat Up All Night uit 2011 wist een zevende plek te bemachtigen.

Harry stoot Kensington van de troon. De Utrechtse rockers voerden de lijst vorige week opnieuw aan met Time, maar moeten nu genoegen nemen met een vierde plek. Snelle en Coldplay wisselen deze week weer van plek in de Top 3. De rapper is met Vierentwintig naar de derde plek gedaald en de band is een positie gestegen met Everyday Life.

Album Top 10 week 51

(notering, tussen haakjes notering vorige week, artiest, single o.b.v. Album Top 100 samengesteld door GfK Dutch Charts)

  1. (-) Harry Styles - Fine Line

  2. (3) Coldplay - Everyday Life

  3. (2) Snelle - Vierentwintig

  4. (1) Kensington - Time

  5. (5) Billie Eilish - When We All Fall Asleep Where Do We Go

  6. (6) Ed Sheeran - No. 6 Collaborations Project

  7. (16) Broederliefde - Broeders

  8. (7) Post Malone - Hollywood's Bleeding

  9. (6) Sevn Alias - Twenty Four Sevn 4

  10. (-) Stormzy - Heavy Is The Head

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren