Gerts dochter Marie Verhulst wordt het nieuwe baasje van Samson

Door ANP, zaterdag 21 december 2019 16:23, bron: ANP

Marie Verhulst volgt haar vader Gert Verhulst op als baasje van het Studio 100-hondje Samson. Dat is zaterdag onthuld op de eerste afscheidsshow van Samson & Gert in het Pop-Up Theater van Studio 100 in het Belgische Puurs. Marie bracht tijdens de show ook meteen hun allereerste single: Marie en Samson.

De 24-jarige Marie studeerde aan het Lemmensinstituut in Leuven en zong als kind in het Studio 100 Kinderkoor. Ze was te zien in de Studio 100-serie Ghost Rockers.

Gert Verhulst is dertig jaar het baasje geweest van Samson. In april kondigde de 51-jarige acteur en producent aan te zullen stoppen met optredens met de hond die aan de wieg stond van zijn bedrijf Studio 100. Zijn opvolger was tot zaterdag een goed bewaard geheim binnen het entertainmentbedrijf. "Het belangrijkste was om iemand te vinden die het als de belangrijkste taak in zijn of haar leven zal beschouwen, we zochten niet iemand die dit er even tijdelijk bij gaat doen. In eerste instantie is continuïteit van de act met Samson het belangrijkste", zei Gert Verhulst vooraf.

De komende vier maanden staan er 79 shows op de planning in het theater in Puurs. Marie Verhulst zal meespelen in alle shows om samen afscheid te nemen van Gert. De clip die bij het lied Marie en Samson hoort, komt op 10 januari volgend jaar uit.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren