logo songteksten.net

Moeder Jackson ziet geen bewijs voor samenzwering

(Novum) - Katherine Jackson ziet geen bewijs voor een samenzwering rond de dood van haar zoon Michael. Michaels zus LaToya zei eerder dat de beheerders van de nalatenschap van de King of Pop betrokken waren bij de dood van de wereldster. Ook zouden uit het huis van de zanger onder meer geld en sieraden met een waarde van twee miljoen dollar zijn verdwenen.

Moeder Katherine snapt wel waarom haar dochter de uitspraken deed. "Het is niet meer dan normaal dat mensen die van Michael hielden de omstandigheden van zijn onverwachte dood verdacht vinden", zei ze tegen de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ.

Voor een samenzwering is volgens de moeder van de superster echter geen enkel bewijs. "Ik heb niets gezien dat erop wijst dat de beheerders van de nalatenschap van Michael bij zijn dood betrokken waren", zegt de 81-jarige Jackson. "Als ik iets dergelijks zou zien, ben ik de eerste die ermee naar buiten komt. Niemand hield meer van Michael dan ik."

De zanger overleed in juli 2009 op 50-jarige leeftijd. Lijfarts Conrad Murray is aangeklaagd voor dood door schuld. De rechtszaak tegen hem loopt nog. De arts zou Jackson een fatale dosis propofol hebben toegediend.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren