logo songteksten.net

Vrouw van Ed Sheeran heeft rolletje in zijn nieuwste videoclip

Cherry Seaborn, de vrouw van Ed Sheeran, is kort te zien in de nieuwste clip van de zanger. In de video die zondag op YouTube verscheen worden Ed en Cherry dansend en knuffelend in hun huis in Londen gefilmd.

In de clip van Put It All On Me, een samenwerking van Ed en zangeres Ella Mai, worden de relaties van een aantal stelletjes met een regeltje tekst kort in beeld gebracht. "Op de middelbare school waren ze dik verliefd. Ze zoenden in een kasteel op de heuvel", waarmee verwezen wordt naar Eds hit Castle On The Hill uit 2017. "Een paar jaar later kwamen ze elkaar weer tegen en was er vuurwerk. Ze trouwden in januari 2019."

Het is zo de tweede keer dat het huwelijk van Ed terug te zien is in zijn werk. Hij zingt er ook al over in het nummer Remember the Name, dat net als Put It All On Me op het album No.6 Collaborations Project staat. "Mijn vrouw draagt rood, maar ziet er beter uit zonder lippenstift", luidt de tekst over zijn Cherry. De songtekst was destijds bedoeld als bevestiging op het gerucht dat Ed en Cherry getrouwd zouden zijn, maar dat nieuws lekte helaas al eerder uit.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren