logo songteksten.net

Oud-collega eert Cameron Boyce met tattoo

Dove Cameron is haar maatje Cameron Boyce nog niet vergeten. De Disney-actrice liet onlangs een tatoeage zetten ter nagedachtenis aan haar Descendants-collega, die deze zomer onverwacht op 20-jarige leeftijd overleed.

In een filmpje voor Vogue gaat Cameron naar een tattooshop en legt ze uit dat ze een tatoeage wil van een pistool waar een bos bloemen uitkomt. "Want ik ben erg anti-wapens en erg voor strengere wapenwetgeving, en dit is een symbool voor de antiwapenlobby."

Maar er is nog een reden, vertelt de actrice. "Daarbij is mijn vriend Cameron een paar maanden geleden overleden en hij was bezig met de oprichting van een organisatie die Wielding Peace heet. Het idee was dat invloedrijke mensen zouden poseren met objecten die de vorm van een wapen hebben, maar juist artistiek of vreedzaam waren."

Boyce deed zelf ook mee aan de actie. "Hij deed het zelf met een boeket bloemen, en dat vond ik erg mooi", aldus de actrice. "Ik was al sinds zijn dood op zoek naar een idee voor een tatoeage voor hem, dus dit voelde enorm goed."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren