logo songteksten.net

The Battles van The Voice trekken minder kijkers

The Voice of Holland heeft vrijdagavond plek twee van de top 25 van de dag veroverd, maar The Battles van deze populaire talentenjacht op RTL 4 trokken toch iets minder kijkers. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Iets meer dan 1,6 miljoen kijkers zagen artiesten tegen elkaar strijden om naar de volgende ronde te gaan. Vorige week trokken The Blind Auditions meer dan 1,7 miljoen Nederlanders naar de buis.

De Slimste Mens eindigde op plek drie met 1,3 miljoen kijkers voor het NPO 2-programma. Ook het schaatsen op NPO 1 bleek populair. Drie verschillende afstanden op het Nederlands Kampioenschap kregen plekken in de top 10. De dames op de 1500 meter hadden de grootste interesse, daar zapten zo'n 1,2 miljoen kijkers naar. De 500 meter voor de heren haalde 1,1 miljoen kijkers en de 5 kilometer voor de heren iets meer dan 1 miljoen.

Goede Tijden, Slechte Tijden wist opnieuw in de top 10 te eindigen met meer dan 800.000 kijkers. Het NOS Journaal van 20.00 uur stond zoals gebruikelijk op plek één, met bijna 2 miljoen kijkers.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren