logo songteksten.net

Ozark-actrice Julia Garner getrouwd met muzikant Mark Foster

De 25-jarige actrice Julia Garner, bekend van haar rol in de Netflix-serie Ozark en The Americans, is getrouwd met de 35-jarige Mark Foster, zanger en oprichter van de Amerikaanse band Foster the People.

De twee hielden het intiem, schrijft E! News, met familieleden en naaste vrienden. Onder de gasten was mode-goeroe Zac Posen, die een aantal achter-de-schermen-foto's en video's van de receptie online zette.

"Gefeliciteerd @juliagarner94 and @mistersmims", schreef de ontwerper op Instagram bij een foto waarop het bruiloftspaar elkaar hartstochtelijk zoent.

De twee zouden zich in mei hebben verloofd, toen ze in het Amerikaanse nationale park Yellowstone waren. Veel details zijn er verder niet bekend. Het stel hield de lippen stijf op elkaar over hun romance en maakte de verloving dan ook niet publiekelijk bekend. Wel was de Ozark-actrice gezien met een enorme verlovingsring.

Begin volgend jaar is Julia Garner te bewonderen in The Assistant, een dramafilm over seksuele intimidatie, gebaseerd op de figuur van filmproducent Harvey Weinstein.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren