logo songteksten.net

Sylvie oefent Duits met televisie

(Novum) - Sylvie van der Vaart moest na weken vakantie weer even wennen aan het Duits. De voetbalvrouw heeft een simpele en doeltreffende manier gevonden om de taal weer onder de knie te krijgen: de televisie. "Ik had in mijn hotel de tv al hard aangezet. Werkt altijd", schrijft Sylvie in Grazia over haar voorbereidingen op een persdag.

Perfect zal het Duits van Sylvie niet worden. "En dat hoeft ook niet. Als ik eens een slip of the tongue maak, soit. Dat hoort bij mij." Sylvie is al jaren op de Duitse televisie te zien. Sinds 2008 maakt ze deel uit van de jury van talentenjacht Das Supertalent, sinds vorig jaar is ze te zien in Let's Dance.

Dat Sylvies Duits niet altijd optimaal is, bleek toen ze het publiek per ongeluk met 'du' aansprak in plaats van met het gebruikelijke 'Sie'. De voetbalvrouw kreeg veel kritiek over zich heen, maar kwam ermee weg en heeft van het 'dutzen' haar kenmerk gemaakt.

Binnenkort starten de opnames voor beide programma's weer, dus moet Sylvie weer aan de bak. "Bijna de hele maand augustus ben ik in Duitsland te vinden. Natuurlijk ga ik mijn gezin missen, maar dit hoort nu eenmaal bij mijn leven. Ik ben enorm blij met wat ik doe en zou met niets of niemand willen ruilen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren