logo songteksten.net

Duncan Laurence maakt kans op twee 100% NL Awards

Duncan Laurence is een van de grote kanshebbers tijdens de 100% NL Awards. De songfestivalwinnaar kan eind deze maand naar huis gaan met twee publieksprijzen, maakte de radiozender maandag bekend. Duncan is genomineerd voor de prijs voor beste zanger en doorbraak van het jaar.

De zanger is niet de enige die meerdere awards in de wacht kan slepen. Ook Snelle kan worden bekroond met het beeldje voor beste doorbraak van het jaar. De rapper maakt daarnaast met zijn plaat Vierentwintig kans op de prijs voor beste album van het jaar. Suzan & Freek sleepten ook twee nominaties in de wacht. Het duo is genomineerd voor beste groep/band van het jaar en ook het album Gedeeld door ons maakt kans op een award. In de categorie beste zangeres zijn Davina Michelle, Maan en Miss Montreal genomineerd.

In totaal worden er prijzen in vijf categorieƫn uitgereikt. De 100% NL Award voor hit van het jaar wordt binnenkort al overhandigd. Krezip werd in december al geƫerd met de oeuvreprijs.

De 100% NL Awards worden dit jaar voor de elfde keer uitgereikt. Luisteraars kunnen tot 16 januari stemmen op hun favoriet.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren