logo songteksten.net

Tones and I organiseert benefietconcert voor bosbranden

Ook Tones and I is erg aangedaan door de hevige bosbranden die al maanden in haar thuisland Australiƫ woeden. De Dance Monkey-zangeres organiseert daarom een benefietconcert in Melbourne, kondigde ze dinsdag aan op Instagram.

Voor het optreden, dat op 28 januari plaatsvindt in concertzaal 170 Russell, nodigt Tones and I ook enkele muzikale vrienden uit. Adrian Eagle is de eerste naam die is bevestigd. Fans kunnen voor 50 Australische dollar (ruim 30 euro) bij de show aanwezig zijn.

De volledige opbrengst gaat naar het Rode Kruis. "Er is heel veel verwoest in Australiƫ en dat is heel naar om te zien", motiveerde de 26-jarige zangeres de organisatie van het concert. "Er is geen luchtige manier om over te praten. Het is apocalyptisch."

Hulp

Afgelopen weekend werd ook al een groot benefietconcert in het ANZ Stadium in Sydney aangekondigd. Welke artiesten bij dat optreden op 16 februari aanwezig zijn, is nog niet bekendgemaakt. Wel wordt gefluisterd dat Queen van de partij zal zijn.

Ook andere sterren schoten Australiƫ te hulp. Kylie Minogue liet maandag weten dat zij en haar gezin tonnen doneren. Ook Pink, Gigi Hadid, Selena Gomez en Sofia Richie schonken een bedrag. Een inzamelingsactie van comedian Celeste Barber via Facebook heeft in vijf dagen tijd al bijna 27 miljoen dollar opgeleverd. Al meer dan 1,1 miljoen mensen gaven via die weg geld.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren