logo songteksten.net

Humberto wordt nog elke dag aangesproken op Late Night

Humberto Tan wordt na anderhalf jaar nog elke dag op straat aangesproken op het programma Late Night. Dat vertelde hij dinsdagavond bij Eva Jinek, die sinds dit jaar op zijn oude tijdstip de talkshow van RTL presenteert. Tan moest stoppen met het programma toen de kijkcijfers daalden.

"Ik was na het stoppen van het programma vooral heel verbaasd over allerlei commentaren dat het programma mislukt zou zijn", stelde Tan, die na het einde van Late Night nog maar zelden over het gedwongen afscheid sprak. "We hebben vijf jaar een programma gemaakt, meer dan duizend afleveringen. Maar het enige dat uiteindelijk bij mensen overblijft, is het einde."

Toch koesteren veel kijkers dierbare herinneringen aan het programma. "Er gaat letterlijk geen dag voorbij zonder dat ik word aangesproken op Late Night", vertelde Tan aan de tafel van Jinek. "Dat is de mooiste prijs die je kan hebben. In het collectieve geheugen kunnen mensen zich nog wél de goede dingen herinneren."

Kut

De presentator noemde het gedwongen einde van zijn werk voor Late Night "kut, maar soms gaat dat zo. Die dingen kunnen gebeuren, je weet dat de wetten in medialand keihard zijn. Natuurlijk ben ik gekwetst geweest, is mijn ego geschaad, heb ik pijn gehad. Ik ben ook maar een mens. Maar als dat gebeurt kan je in een hoekje gaan zitten om je wonden te likken. Of je kan je oprichten en nieuwe paden inslaan. Ik heb voor dat tweede gekozen."

Tan werkt op dit moment onder meer aan een boek over 100-jarigen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren