Marco Borsato had grootse plannen voor 2020

Door ANP, donderdag 9 januari 2020 14:24, bron: ANP

Met de aankondiging dat hij voorlopig een stap terug moet doen vanwege een burn-out, lijkt 2020 voor Marco Borsato een heel ander jaar te worden dan dat hij tot voor kort had verwacht. De zanger zit in april precies dertig jaar in het vak en wilde dat groots vieren.

Wat dat precies inhield, hield Marco geheim. "Hoe en wat daar zijn we nu hard over in de weer", zo liet Marco eind vorig jaar aan BuzzE weten. "Ik heb ongelooflijk veel leuke en bijzondere plannen want ik laat zoiets natuurlijk niet zomaar voorbij gaan."

Marco was naar aanleiding van zijn jubileum onder meer bezig met een project waarin hij samenwerkingen aanging met verschillende artiesten. De eerste resultaten waren Hoe Het Danst, met Armin van Buuren en Davina Michelle, en Lippenstift met rapper Snelle. Beide nummers werden vorig jaar grote hits, de eerste in jaren voor Marco. Ook wilde Marco weer verschillende concerten opzetten. Vorig jaar trad hij vijf keer op in De Kuip in Rotterdam.

Hoeveel vertraging de viering van Marco's jubileum oploopt, is niet duidelijk. De zanger heeft voor onbepaalde tijd zijn agenda leeggemaakt.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren