logo songteksten.net

Katy Perry dankt roem aan 'eerlijke mensen'

(Novum) - Katy Perry heeft haar zangcarrière te danken aan de eerlijke mensen die ze om zich heen heeft verzameld. Ook haar echtgenoot Russell Brand vertelt haar altijd de waarheid. "Hij steunt me en houdt van me, maar hangt geen lulverhalen tegen me op", zegt ze tegen persbureau Reuters.

De 26-jarige zangeres houdt van tegenspraak. "Ik heb graag mensen om me heen die niet de hele tijd 'ja' zeggen, hoewel dat soms ook lastig is." De Britse komiek Brand zegt haar ook waar het op staat. "Hij houdt me eerlijk."

De Amerikaanse artiest, die in 2008 doorbrak met het nummer I Kissed a Girl, heeft niet de behoefte zich onder te dompelen in alcohol en drugs. Perry heeft in de beginjaren van haar carrière vooral veel gefeest, maar die tijd ligt nu achter haar. "De champagne en feestjes kostten ontzettend veel energie die ik nodig heb voor mijn carrière."

Momenteel flirt Perry met Hollywood. Ze heeft de stem van Smurfin ingesproken voor de 3D-animatiefilm The Smurfs. De zangeres wilde in de film spelen om zich af te zetten tegen haar gelovige ouders van wie ze nooit naar tekenfilmseries mocht kijken. Of ze de overstap wil maken naar Hollywood, weet de zangeres nog niet.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren