logo songteksten.net

Denise Richards roddelt niet over Sheen in boek

(Novum/AP) - Denise Richards doet in haar nieuwe boek geen pikante onthullingen over haar stormachtige huwelijk met Charlie Sheen. De 40-jarige actrice, die in korte tijd onder meer haar moeder verloor en scheidde van Sheen, wil met The Real Girl Next Door advies geven aan mensen die het moeilijk hebben.

"Heel veel mensen wilden van me weten hoe ik door die moeilijke periode heen ben gekomen. Ik had een scheiding te verwerken, was verwikkeld in een voogdijzaak over mijn kinderen en kon geen werk vinden. Toen werd mijn moeder ook nog ziek en overleed ze", vertelt Richards. "Ik wil met dit boek iedereen die het moeilijk heeft inspireren met mijn verhalen. Er is licht aan het eind van de tunnel."

De actrice is er naar eigen zeggen niet op uit om Sheen zwart te maken, hoewel de scheiding tussen de twee niet bepaald zonder problemen verliep. Zo vroeg Richards in 2006 een contactverbod aan omdat haar ex haar met de dood zou hebben bedreigd. "Ik heb juist mooie momenten uit onze tijd samen beschreven. We zijn ruim zes jaar gescheiden, maar blijven altijd een band houden vanwege onze dochters."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren