Carl Cox en Timmy Trumpet debuteren op Mysteryland

Door ANP, dinsdag 14 januari 2020 12:05, bron: ANP

De Britse techno-dj Carl Cox en de Australische dj Timmy Trumpet debuteren dit jaar op Mysteryland. Dit kondigde het festival dinsdag aan.

Timmy Trumpet maakt op zondag 30 augustus zijn opwachting met zijn Freakshow. De geboren Australiër brengt een mix van psy trance, hardstyle en big room naar het voormalige Floriadeterrein in Haarlemmermeer. Eveneens op zondag presenteert Carl Cox zijn Awesome Soundwave, een nieuw concept van techno met analoge synthesizers en hardware.

De dj’s behoren tot 22 hosting partners die het festival dinsdag aankondigde, dat zijn er meer dan ooit. Ze verbinden hun naam aan podia waar ze hun eigen concepten presenteren. Ook Carlos Valdes komt voor de eerste keer naar Mysteryland met zijn technoconcept Adonis.

Sunnery James & Ryan Marciano keren terug naar Mysterland met hun concept Sexy by Nature. De 27e editie van Mysterland duurt van vrijdag 28 tot en met zondag 30 augustus. Organisator ID&T maakt begin februari de volledige line-up met meer dan 300 artiesten bekend.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren