logo songteksten.net

YouTube-kanaal van Kaj van der Ree op zwart

Het populaire YouTube-kanaal van Kaj van der Ree is zaterdag op zwart gegaan. Dit is gebeurd na ophef over de YouTube-ster, die door jonge vrouwen wordt beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag.

Alle video's in het YouTube-kanaal van de vlogger zijn offline gehaald. Zijn persoonlijke YouTube-kanaal heeft 251.000 volgers.

Zaterdag werd ook bekend dat BNNVARA en de NPO per direct stoppen met zijn programma's op radio en televisie. "Naar aanleiding van de beschuldigingen over seksueel overschrijdend gedrag van Kaj van der Ree hebben we, samen met de NPO, besloten de uitzendingen van Proefkonijnen per direct te stoppen en zijn radioshow op 3FM niet uit te zenden. We zijn met hem in gesprek gegaan en komen tot de conclusie dat we de samenwerking tussen BNNVARA en Kaj moeten heroverwegen", meldt BNNVARA in een persverklaring.

Kaj van der Ree raakte afgelopen week in opspraak. Op sociale media beweren jonge vrouwen dat ze als minderjarigen seksueel getinte berichten van de 28-jarige Van der Ree hebben ontvangen. De inhoud van deze berichten kwamen vrijdagavond door een uitzending van RTL Boulevard naar buiten. Ook zou de presentator tienermeisjes om naaktfoto's hebben gevraagd.

De advocaat van Kaj en zijn management hebben nog niet op verzoeken om commentaar gereageerd.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren