logo songteksten.net

Married at First Sight scoort weer boven de miljoen kijkers

De populariteit van Married at First Sight blijft toenemen. De show op RTL 4 trok maandag voor de tweede keer dit seizoen meer dan een miljoen kijkers, blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Het was het zevende best bekeken programma van de dag.

Ruim 1,1 miljoen mensen zaten maandag voor de buis. De serie wordt dit seizoen voor het eerst op zowel maandag als dinsdag uitgezonden. Vorige week dinsdag trok Married at First Sight voor het eerst ruim een miljoen kijkers. Voor de drie afleveringen ervoor bleven respectievelijk 844.000, 843.000 en 851.000 kijkers thuis. De show, waarin setjes elkaar pas op de trouwdag ontmoeten, wordt voor het eerst gepresenteerd door Carlo Boszhard. Hij nam het stokje over van Peter van der Vorst.

Op1 heeft voor het eerst op de maandag onder een miljoen kijkers getrokken. Erik Dijkstra en Willemijn Veenhoven, het vaste presentatieduo op maandag, hielden 943.000 kijkers vast. De eerste twee weken waren dat er nog 1,09 miljoen en 1,01 miljoen. De talkshow blijft wederom concurrent Jinek voor. Naar het praatprogramma op RTL 4 keken 627.000 mensen.

De drie best bekeken programma's van de maandag waren het NOS Journaal van 20.00 uur (bijna 2 miljoen kijkers), het NOS Journaal van 18.00 uur (bijna 1,4 miljoen kijkers) en Spoorloos (ruim 1,3 miljoen kijkers).

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren