James Corden hint op nieuwe samenwerking Justin Bieber

Door ANP, donderdag 23 januari 2020 03:18, views: 28, bron: ANP

Nadat James Corden een foto van hemzelf en Justin Bieber op zijn Instagram plaatste met daarbij de summiere tekst 'dit is een grote dag', raakten enorm veel Bieber fans opgewonden over een eventuele nieuwe samenwerking. Want nu Justin heeft aangekondigd met nieuwe muziek te komen, moet er volgens hen haast wel sprake zijn van een nieuwe editie van Corden's befaamde Carpool Karaoke. Dit meldt Entertainment Tonight.

James en Justin zijn al jarenlang goed bevriend met elkaar en namen twee keer eerder een video voor Carpool Karaoke op. En met succes. De eerste clip uit 2015 behaalde maar liefst 149 miljoen views, waar het tweede filmpje het 'slechts' met 87 miljoen views moest doen. Ook namen ze nog een speciale Grammy's editie op in 2016.

Bieber lanceerde op 2 januari zijn nieuwe single Yummy, die met wisselende kritieken werd ontvangen. Eerder kondigde hij al aan in 2020 op tournee te gaan, nadat hij zijn nieuwe album heeft uitgebracht. "Ik heb het gevoel dat dit anders is dan mijn vorige albums, omdat ik nu in een andere levensfase zit. Ik heb zin om weer te gaan optreden. Muziek maken heeft mij altijd gelukkig gemaakt."
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren

Gekoppelde artiesten