logo songteksten.net

Gwen Stefani geen inspiratie voor cd No Doubt

(Novum) - Gwen Stefani heeft geen inspiratie voor het nieuwe album van No Doubt. Pas geleden maakte de zangeres bekend dat ze haar solocarrière aan de kant schuift en met haar band werkt aan een nieuwe cd. Maar het schrijfproces verloopt niet bepaald soepel.

"We zouden willen dat we goed genoeg waren, het vakmanschap en een visie hadden. Maar het schrijfproces is uitzichtloos. We hopen maar dat er iets uit komt", vertelt Stefani aan het Britse tijdschrift Q Magazine. De band heeft wel al een aantal nummers opgenomen voor de nieuwe cd, zoals Undercover, Easy en Heaven.

Stefani vertelt dat ze ideeën van Prince gebruikt om inspiratie op te doen tijdens het schrijfproces. "Prince zei tegen mij: probeer je wel eens gewoon een hit te schrijven, in plaats van er alleen maar kunstzinnig over te doen?"

No Doubt werkt momenteel aan zijn zesde studioalbum. De band werd in 1996 wereldwijd bekend met de hit Don't Speak. Het laatste album Rock Steady kwam uit in 2001. Stefani werkte de afgelopen jaren aan haar solocarrière. Ook de andere bandleden bleven actief in de muziekwereld.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren