Jinek vooral na The Voice boven Op1

Door ANP, zaterdag 25 januari 2020 11:21, bron: ANP

De derde week in de talkshowoorlog is gewonnen door Op1. Vier van de avonden wist de talkshow op NPO1 meer kijkers te trekken dan Jinek op RTL 4. Jinek wist deze week alleen op vrijdag na The Voice de strijd om de kijker te winnen. Een miljoen mensen keken vrijdagavond naar Jinek, terwijl Op1 het moest doen met 663.000 kijkers, blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek.

Op1 gaat na drie weken aan de leiding in de strijd om de kijkers. Tot nu toe trok Jinek op vier avonden meer kijkers dan Op1. Daarbij moest ze het vooral van de vrijdag hebben. In de voorgaande weken trok zij op de vrijdagavond telkens meer kijkers dan Op1, al was het verschil in de eerste week heel klein. Buiten de vrijdagen om wist Jinek maar op een avond meer kijkers te boeien.

De uitzending op maandagavond met het duo Erik Dijkstra en WIllemijn Veenhoven werd het beste bekeken. Het duo scoort tot nu toe het beste van alle presentatieduo's, met een gemiddelde van een miljoen kijkers op de maandagavond. Dinsdag trekt Op1 met een gemiddelde van 787.000 de minste kijkers.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren