Ellen DeGeneres zeer geëmotioneerd tijdens haar show

Door ANP, dinsdag 28 januari 2020 04:23, views: 12, bron: ANP

Tijdens de opnames van haar talkshow op maandag, sprak Ellen DeGeneres haar publiek op geëmotioneerde wijze toe. Ellen kreeg het meerdere keren te kwaad en liet haar tranen de vrije loop, zo is te zien in een clip die online is gezet.

"Bedankt dat jullie er allemaal zijn. Ik waardeer dat vandaag nog meer dan normaal en dan dat ik gisteren deed. En morgen zal ik het weer meer waarderen dan vandaag, omdat het leven kort. Ik heb eerder al eens gezegd dat we deze shows van tevoren opnemen. De show van gisteren is vorige week opgenomen en vandaag is het maandag, gisteren was het zondag. Het was mijn verjaardag en de Grammy's werden uitgereikt. Ik was genomineerd maar won er geen, maar daar gaat het nu even niet om," aldus Ellen.

"Gisteren had eigenlijk een vrolijke dag moeten zijn waarop veel gevierd werd. Maar toen kregen we tragisch nieuws te horen over Kobe Bryant, waardoor alles binnen een seconde veranderde. En daar wil ik het over hebben. Het leven is kort en fragiel, we weten niet hoeveel verjaardagen we nog zullen hebben. Maar we hebben geen verjaardag nodig om iets te vieren, vier gewoon het leven. En als je iemand niet hebt verteld dat je van hem of haar houdt, doe dat dan nu. Bel je vrienden, app je vrienden, zeg dat je van ze houdt. Knuffel ze, kus ze, omarm ze."
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren