Johan Nijenhuis denkt serieus over Onze Jongens 3

Door ANP, dinsdag 28 januari 2020 20:25, bron: ANP

Regisseur Johan Nijenhuis bevestigt dat hij serieus nadenkt over een derde deel in zijn hitserie Onze Jongens. "Ik sluit niets uit", stelt de succesvolle filmmaker dinsdag naar aanleiding van een item in RTL Boulevard. Hoofdrolspeler Jim Bakkum stelde hierin dat er al wordt gesproken over een derde deel in de reeks.

"Ik weet dat Jim en Juvat Westendorp, die de hoofdrollen spelen, heel graag een film in Rio de Janeiro willen draaien", verklapt Nijenhuis. "Maar we moeten wel een goed verhaal vinden. Dat is de basis van al mijn films."

Onze Jongens in Miami komt donderdag uit in de bioscopen. Het grootste verschil met deel 1 is volgens Nijenhuis dat ook de heteroseksuele mannen ditmaal aan hun trekken komen: Eva van de Wijdeven speelt een vrouwelijke stripper met wie Jorrit (Bakkum) bevriend raakt.

De regisseur hoorde vorige week na een van de previews dat de film bovendien "een van de meest klassieke seksscènes uit de Nederlandse filmgeschiedenis bevat. Wie ben ik dan om dat te gaan weerspreken." Hij beklemtoont wel dat deze scène het werk was van choreograaf Vincent Vianen, die alle dansen in de film heeft bedacht.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren