logo songteksten.net

Enrique Iglesias vindt liefde uiten moeilijk

(Novum) - Enrique Iglesias vindt het lastig om te zeggen dat hij van iemand houdt. De zanger heeft sinds 2002 een knipperlichtrelatie met voormalig proftennisser Anna Kournikova, maar ze moest lang wachten op de liefdesverklaring van de zanger.

"Veel mensen vinden het zo makkelijk om te zeggen", zegt de 36-jarige Iglesias tegen het Amerikaanse televisienetwerk VH1. "Voor mij is het zo moeilijk. Maar toen ik het voor de eerste keer zei, meende ik het wel." Het interview wordt zondag pas uitgezonden, maar het tijdschrift The Hollywood Reporter mocht het al bekijken.

Iglesias wil zijn relatie met de 30-jarige Kournikova zoveel mogelijk privé houden, en spreekt zelden over haar in interviews. "De enige manier waarop een relatie bijzonder blijft, is door het voor jezelf te houden", vindt Iglesias. "Als je praat over iemand die zo belangrijk voor je is, dan verandert alles."

De zanger weet al van jongs af aan hoe het is om in de spotlights te staan, zijn vader is wereldster Julio Iglesias. Enrique heeft het zelf nooit als last ervaren en werd zelfs geïnspireerd door zijn vader. "Hij was mijn vergelijkingsmateriaal. Ik dacht, als ik ga zingen, dan moet ik net zo goed worden. Net zo goed, of beter."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren