logo songteksten.net

Nederlandse serie Anne+ verkocht aan Britse Channel 4

De gelauwerde Nederlandse dramaserie Anne+ is verkocht aan 'Walter Presents', het ondemandplatform van de Britse zender Channel 4. Dat hebben producent Millstreet Films en BNNVARA woensdag bekendgemaakt. Het eerste en tweede seizoen van Anne+ zullen daar later dit jaar te zien zijn.

In Nederland start het tweede seizoen, bestaande uit acht afleveringen, op dinsdag 3 maart op NPO 3. Alle afleveringen zijn vanaf dan ook in één keer te zien bij NPO Start Plus.

Anne+ vertelt over de 24-jarige lesbische Anne (Hanna van Vliet). Het lijkt haar allemaal mee te zitten: ze heeft een baan bij een creatief bureau, ze datet met een leuk meisje, heeft genoeg goede vrienden en woont in een tof huis in Amsterdam. Toch gaat ze niet helemaal lekker. Ze wil iets anders, maar weet niet waar ze moet beginnen en raakt constant afgeleid. Bovendien worstelt Anne met problemen met een aantal exen.

In het tweede seizoen staat, behalve de perikelen van Anne, ook één van de liefdeskoppels uit haar omgeving centraal. Grote rollen zijn weggelegd voor Jouman Fattal, Jade Olieberg, Jacqueline Blom, Hein van der Heijden en Alex Hendrickx. Bijrollen zijn er dit seizoen voor Valentijn Benard, Rick Paul van Mullige en Juda Goslinga.

Anne+ is ontwikkeld door scenarist Maud Wiemeijer en regisseur Valerie Bisscheroux.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren