logo songteksten.net

Vader Gerard Joling wist niet van geaardheid zoon

(Novum) - De vader van Gerard Joling heeft nooit geweten dat zijn zoon homo is. De 51-jarige zanger wilde het hem op zijn sterfbed vertellen, maar werd tegengehouden door zijn moeder.

"Er werd bij ons thuis eigenlijk nooit over gesproken", vertelt Joling aan Flair. "Op een gegeven moment werd mijn vader erg ziek. Toen zei ik tegen mijn moeder: ik ga het hem vertellen. Maar zij was bang dat hij alleen maar zieker zou worden. Hij heeft het dus nooit geweten. Al denk ik wel dat hij een vermoeden had." Jolings vader overleed in de jaren negentig.

Vanwege zijn drukke carrière heeft Gerard al jaren geen vaste relatie meer gehad. "Ik heb gewoon niet veel tijd voor dat soort dingen", legt hij uit. "Natuurlijk, als het lukt, lukt het, maar ik vind het moeilijk. Eerlijk gezegd ben ik blij dat ik 's morgens lekker alleen kan zijn. Ik mis die relatie niet."

Joling geeft toe dat hij niks tekort komt. "Het is niet dat ik bol sta van de onenightstands, maar ik zit niet stil. Ik laat de pony grazen. Dat heeft lang niet altijd met liefde te maken", weet hij. "Vaak met lust, maar ook dat hoort erbij."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren