logo songteksten.net

Barbra Streisand heet Billie Eilish welkom bij 'Grammy-club'

Superster Barbra Streisand heeft collega Billie Eilish vrijdag gefeliciteerd met haar overwinning bij de Grammy Awards, eerder deze week. De 18-jarige Amerikaanse is de vierde zangeres in de geschiedenis die een Grammy wint voor haar debuutalbum. Eerder lukte dit alleen Streisand (in 1963), Lauren Hyll (1999) en Norah Jones (2003).

"Welkom bij de club, Billie!" prijst het 77-jarige icoon. Streisand trad het afgelopen jaar een paar keer op; zo gaf ze deze zomer voor het eerst in decennia een openluchtconcert in Londen. Hier gingen veel Nederlandse fans heen.

Eilish won zondag in de meest aansprekende categorieën: beste lied en beste single (Bad Guy), beste plaat en popalbum (When we all fall asleep, where do we go?) en beste nieuwe artiest. Haar broer Finneas werd beloond met een Grammy als Producer Of The Year voor het winnende album.

De zangeres zal volgende week optreden bij de uitreiking van de Oscars. De verwachting is dat zij daar de titelsong van de nieuwe Bond-film No Time to Die gaat presenteren. Het evenement is in Nederland te zien op Fox.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren