logo songteksten.net

David Beckham wil graag nog een kind

(Novum/AP) - David en Victoria Beckham zijn alweer bezig met gezinsuitbreiding. De jongste telg van het celebritykoppel zag pas twee weken geleden het levenslicht, maar de Beckhams willen graag nog een nakomeling.

"We zouden graag nog een kind krijgen", vertelt David na afloop van een voetbalwedstrijd. "We hebben altijd een groot gezin gewild en hebben het altijd over vijf kinderen gehad. Als het zo mag zijn, zouden we graag nog één kindje willen."

Of Victoria er ook zo over denkt, is nog maar de vraag. Volgens geruchten is de voormalige Spice Girl na de komst van dochter Harper Seven klaar met de zwangerschappen. Tijdens haar laatste zwangerschap kreeg de 37-jarige te maken met verschillende kwaaltjes, zoals rugpijn.

"Victoria is vastbesloten dat ze dat niet nog eens mee wil maken", vertelde een ingewijde vlak na de geboorte van Harper Seven. "Met drie jongens en nu een prachtige dochter vindt Victoria haar gezin compleet."

Volgens David valt het allemaal wel mee. "Het gaat ontzettend goed met Victoria, dus we zien wel wat de toekomst brengt." Het gezin van de Beckhams bestaat sinds 10 juli uit vier kinderen. Naast Harper Seven zijn dat Brooklyn (11), Romeo (8) en Cruz (5).

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren