logo songteksten.net

Ruim miljoen kijkers voor DNA Onbekend met Dionne Stax

Ruim een miljoen tv-kijkers zagen donderdagavond de eerste aflevering van DNA Onbekend met Dionne Stax als nieuwe presentatrice. Met 1.075.000 kijkers staat DNA Onbekend op de zevende plaats in de lijst van best bekeken tv-programma's van de Stichting KijkOnderzoek.

DNA Onbekend is de eerste tv-reeks die Dionne Stax presenteert sinds de overstap van de voormalige Journaal-presentatrice naar AVROTROS. Naast haar tv-werk presenteert ze sinds begin dit jaar met Toine van Peperstraten het nieuwe middagmagazine Stax & Toine op NPO Radio 1.

DNA Onbekend kwam deze week op de plaats van de dramaserie Dit zijn wij. De remake van het Amerikaanse fenomeen This is us moest verhuizen van de donderdagavond op NPO 1 naar de woensdagavond op NPO 3.

Vrienden van Amstel LIVE!

Het NOS Journaal was donderdagavond met 1,9 miljoen kijkers het best bekeken tv-programma, gevolgd door de kennisquiz De Slimste Mens met 1.481.000 kijkers. De tv-registratie van Vrienden van Amstel LIVE! trok 611.000 kijkers, goed voor een 16e plaats.

Bij de talkhows trok Op1 meer kijkers dan Eva Jinek. Het WNL-duo Sander Schimmelpenninck en Welmoed Sijtsma wisten met de finalisten van De Slimste Mens als gasten 855.000 kijkers aan zich te binden, goed voor een notering in de top 10. Eva Jinek staat op de vijftiende plaats met 613.000 kijkers.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren