logo songteksten.net

Maan laat kwetsbare kant zien op debuutalbum

Maan heeft vrijdag haar debuutalbum Onverstaanbaar uitgebracht. Voor de zangeres is het een persoonlijk en kwetsbaar album waarop ze zich van een andere kant laat zien. "Ik ben superblij met wat er nu allemaal gebeurt in mijn leven, maar ik wil jullie ook de andere kant laten zien", aldus Maan, die aan alle nummers meeschreef.

"Ik wilde graag dingen beschrijven die gaan over wat ik voel en wat ik meemaak, daardoor kan ik bij elk liedje even terugdenken aan een waardevol moment. Dat maakt dit album een soort dagboek waarin ik mijn leven en gedachtes met jullie mag delen", zo omschrijft Maan haar plaat.

Op het album staan samenwerkingen met onder anderen Sevn Alias (Als ik ga) en Maans ex-vriend Tony Junior (7 maanden). Het door de dj geproduceerde nummer gaat over de tijd dat Maan en Tony nog niet publiekelijk hadden gemaakt dat ze samen waren. Vorige maand werd bekend dat ze ieder hun eigen weg gingen.

Met het album Onverstaanbaar borduurt Maan verder op de weg die ze eind 2018 insloeg toen ze voor het eerst Nederlandstalig repertoire uitbracht. Sindsdien scoorde ze grote hits als Hij is van mij, Zo kan het dus ook en Ze huilt maar ze lacht.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren