logo songteksten.net

Reünie Hugh Grant en Renée Zellweger bij BAFTA's

Bridget Jones-sterren Renée Zellweger en Hugh Grant kwamen elkaar zondag tegen bij de uitreiking van de BAFTA's. Grant reikte daar een award uit, en feliciteerde Zellweger met haar net daarvoor gewonnen prijs met de woorden: "Goed gedaan, Jones."

De 59-jarige acteur speelde in de Bridget Jones-films het personage Daniel Cleaver, een van de twee mannen in het leven van Bridget (Zellweger). Colin Firth vertolkte de ander, Mark Darcy. Grant kon het op het podium van de BAFTA's niet laten ook een grap over Firth te maken. De Brit reikte de prijs voor beste film uit, en zei daarbij: "De categorie voor beste film bestaat uit een stel geweldige films, ze zijn inspirerend. Ik heb ook gestemd. Dat doe ik normaal alleen als ik ermee kan voorkomen dat Colin Firth iets wint."

De BBC deelde na afloop van de awardceremonie een aantal kiekjes van achter de schermen, waarop te zien was hoe Grant en Zellweger elkaar een dikke knuffel gaven. Blijkbaar had de actrice geen problemen met Grants beschrijving van haar jurk, die hij eerder op de avond "erg, erg mal" noemde.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren