logo songteksten.net

Sterren prijzen Super Bowl-optreden J.Lo en Shakira

De sterren waren zondagavond zeer te spreken over de show die Jennifer Lopez en Shakira gaven in de rust van de Super Bowl. Onder meer Lady Gaga en Pink prezen de zangeressen om hun optreden.

"J.Lo, Shakira en alle speciale gasten waren geweldig", twitterde Gaga. "Wat een toffe halftime show, ik heb de hele tijd met een glimlach meegedanst. Zulke sterke, sexy vrouwen, voor de camera en daarbuiten. Ik hou van jullie, mooie, sexy, getalenteerde vrouwen."

Pink liet weten: "Yes, de halftime show was heerlijk", en Keith Urban schreef: "Dat was een werelds Super Bowl-optreden! Het was adembenemend, we vonden het geweldig. Felicitaties voor Jennifer Lopez, Shakira, het ensemble en de crew."

Khloé Kardashian reageerde op het optreden van Lopez' dochter Emme (11) tijdens de show: "Wat bijzonder om dit moment met je dochter te delen." Eerder had ze al over de 50-jarige J.Lo en 43-jarige Shakira getwitterd: "Ze hebben allebei een ongelooflijk optreden gegeven. Maar kunnen we het even hebben over hoe deze vrouwen maar niet ouder worden? Ze pakten me in met hun danswerk en hun performance op het podium. Wow!"

Ook onder meer Khloés zus Kim Kardashian, Ryan Seacrest, Padma Lakshmi, Donatella Versace en Joe Jonas gaven de zangeressen complimenten over hun optreden.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren