logo songteksten.net

Shakira noemt halftime show beste verjaardagscadeau

Shakira zal haar 43e verjaardag niet snel vergeten. Samen met Jennifer Lopez verzorgde ze de halftimeshow van de Super Bowl en dat was "het beste verjaardagscadeau", zo twitterde ze na afloop.

De zangeres maakte direct van de gelegenheid gebruik om haar fans en haar team te bedanken. "Als latino's hebben wij de Kilimanjaro beklommen en geschiedenis geschreven. We hadden het niet zonder jullie kunnen doen", schreef Shakira. Haar laatste dankwoord ging richting Jennifer. "Bedankt voor deze avond waarop we hebben kunnen laten zien hoeveel latino's te bieden hebben!"

Ook Jennifer bedankte haar team op sociale media. "Bedankt voor de meest epische halftime die ik ooit had kunnen bedenken", aldus de zangeres, die onder anderen haar 11-jarige dochter Emme tijdens de show het podium op haalde.

Shakira en Jennifer zongen onder begeleiding van vele dansers en veel vuurwerk beiden hun grootste hits en wisselden opgeteld acht keer van outfit. De 14 minuten durende show kon na afloop op veel lof rekenen op sociale media.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren