logo songteksten.net

Boze Louis Tomlinson wil niet meer naar BBC Breakfast

De Britse ochtendshow BBC Breakfast hoeft in de toekomst niet meer te rekenen op een bezoek van Louis Tomlinson. De zanger was maandag te gast, maar ging teleurgesteld weer naar huis na een ongemakkelijk gesprek over One Direction en met name over zijn overleden moeder en zus. "Ik ga daar zeker niet meer zitten", twitterde Louis na afloop.

Louis had gehoopt het voornamelijk over zijn nieuwe album Walls te hebben, maar het gesprek ging uiteindelijk meer over andere zaken. De zanger stak zijn teleurstelling daarom niet onder stoelen of banken.

Presentator Dan Walker reageerde enigszins verbaasd op Louis' tweet. "Mag ik vragen waarom je van streek bent", vroeg hij. Louis stelde vervolgens dat hij boos is omdat Dan maar bleef vragen naar zijn verdriet. "Het spreekt voor zich hoe moeilijk het is om twee mensen te verliezen die zo belangrijk voor mij waren. Ik wil het daar liever niet over hebben in interviews en het minste wat ik kan vragen is om mijn beslissing te respecteren."

De 18-jarige zus van Louis overleed vorig jaar maart aan een overdosis. Drie jaar eerder moest de zanger al afscheid nemen van zijn moeder.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren