logo songteksten.net

Organisatie We Are Electric slaat jaar over

Het Brabantse dancefestival We Are Electric houdt mogelijk op met bestaan. De organisatie heeft besloten om in ieder geval een jaartje over te slaan, zo staat in een statement op de website.

Volgens de organisatoren was vorig jaar "misschien wel de mooiste" editie maar worstelden ze wel met verschillende dingen. De artiestenpool wordt steeds kleiner en dat maakt het moeilijk. "Heel erg moeilijk", zo valt te lezen. "Dat was niet alleen vorig jaar het geval, maar dat geldt voor alle edities van We Are Electric."

"Daarom kunnen we in 2020 geen editie organiseren. We vinden dat heel erg jammer maar het alternatief was een festival waar we niet 100 procent achter stonden en dat willen we niet", aldus de organisatie. "We zijn wat zaken aan het uitzoeken en wie weet zijn we in 2021 terug. Voor nu willen we jullie heel erg bedanken voor de steun, liefde, passie voor muziek en vooral het samenzijn."

Vorig jaar werd We Are Electric voor de vijfde keer georganiseerd in Boxtel. Op de line-up stonden onder meer The Chemical Brothers, Disclosure, Oscar and the Wolf, Nina Kraviz, Netsky, Charlotte de Witte, Richie Hawtin, Alan Walker en San Holo aangekondigd.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren