logo songteksten.net

Grote Slijmfilm met Bibi en Djamila breekt records

De Grote Slijmfilm heeft al voor de officiële release, woensdag, een recordaantal bezoekers getrokken. Tijdens de voorpremières zagen al 40.000 mensen de film. Volgens distributeur Splendid Films werd nog nooit eerder een familiefilm zo goed bezocht tijdens de voorpremières.

YouTube-sterren Bibi en Meisje Djamila vertolken twee belangrijke rollen in De Grote Slijmfilm. Ook Rómeycia Valentijn, de winnaar van de NOS Jeugdjournaalwedstrijd 2019, heeft een rol bemachtigd.

De film speelt zich af op Internationale Slijmdag, als alle kinderen over de hele wereld proberen het meest originele slijm te maken. De gemene Dominicus Duff, de allergrootste speelgoedbaas van de hele wereld (Géza Weisz), wil echter alle slijm laten verdwijnen. Twee meisjes (Bibi en Valentijn) proberen dit uit alle macht te voorkomen.

Slime Queen

Het is volgens de makers voor het eerst dat een Nederlandse bioscoopfilm inspeelt op de internationale "slijmtrend". De Nederlandse YouTube-ster Bibi wordt online ook wel de ‘Slime Queen’ genoemd. De film is vanaf woensdag in 126 Nederlandse bioscopen te zien.

De cast van de film doet het komend weekend talloze bioscopen aan om het 'Nationale Slijmweekend' te vieren.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren