Tim Knol denkt erover alcoholvrij bier te gaan maken

Door ANP, dinsdag 4 februari 2020 22:10, bron: ANP

Tim Knol denkt erover alcoholvrij bier te gaan maken. Dat meldde hij dinsdag in een interview op NPO Radio 1. De zanger produceerde eerder zijn eigen bier, maar is hiermee gestopt. Knol heeft het afgelopen halfjaar zijn leven radicaal omgegooid en is meer dan dertig kilo afgevallen.

"Nee, het bier is wel klaar", bevestigde Knol lachend. "Maar misschien is alcoholvrij bier een goed idee, dat is heel hip. Wie weet komt er inderdaad een alcoholvrij biertje van Tim Knol."

De zanger besloot veel gezonder te gaan leven nadat hij steeds vaker last had van fysieke problemen. "Ik werd vaak duizelig op het podium, en mijn pink viel regelmatig uit tijdens het gitaarspelen. Toen gingen de alarmbellen wel rinkelen, ja. De knop ging om, want ik wil graag oud worden."

Knol stopte met "slecht vreten" in zijn mond proppen. "Bij elk tankstation ging er weer een saucijzenbroodje in. En ik snackte tot diep in de nacht." Tegenwoordig eet hij gezond en sport hij veel. "Ik heb ook de drank afgezworen en voel mij veel beter. Ik kan nu vier, vijf shows achter elkaar doen; vroeger moest ik eerst een hele dag bijkomen."
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren

Gekoppelde artiesten