logo songteksten.net

Brad Pitt liet BAFTA's schieten om zoon Maddox te zien

Het is inmiddels duidelijk waarom Brad Pitt afgelopen zondag de grote afwezige was tijdens de uitreiking van de BAFTA's. De acteur liet de uitreiking van de belangrijkste Britse filmprijzen schieten om tijd door te brengen met zijn zoon Maddox, die hij na een ruzie al meer dan drie jaar niet had gezien.

In 2016 ging het mis tussen de twee. Tijdens een vlucht in het privévliegtuig van Brad en zijn toenmalige vrouw Angelina Jolie zou de acteur dronken zijn geworden, ruzie hebben gemaakt met Angelina en Maddox hebben geslagen. De FBI onderzocht het voorval, waarna hij werd vrijgesproken. Brad heeft daarna geen contact meer gehad met zijn zoon.

De 56-jarige Pitt won zondag de prijs voor beste mannelijke bijrol in Once Upon A Time... In Hollywood, maar omdat hij verhinderd was wegens "familieomstandigheden" nam zijn collega Margot Robbie die in ontvangst. Volgens de Britse krant The Sun had Maddox hem de kans gegeven om te praten, waarna Brad "alles liet vallen om hem te zien."

Angelina heeft geholpen bij de hereniging tussen vader en zoon, zo schrijft The Sun. Brad en Angelina hebben samen nog vijf kinderen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren