logo songteksten.net

Kings of Leon breekt show af vanwege 'zieke' Caleb

(Novum) - Kings of Leon hield het vrijdag halverwege een optreden in Dallas voor gezien. Na elf liedjes gingen de bandleden van de Amerikaanse rockformatie van het podium, nadat zanger Caleb Followill had geklaagd over stemproblemen. Dat meldt de Britse entertainmentsite NME.

De 29-jarige Caleb klaagde tijdens de show meerdere keren dat hij zich niet lekker voelde. "Ik doe mijn best, maar ik heb bijna geen stem. Ik ben niet dronken, maar ik heb het ontzettend warm", zei de zanger, die even later van het podium verdween. "Ik ga even kotsen, neem nog een biertje en kom dan terug om nog drie liedjes te zingen", beloofde hij zijn fans.

Basgitarist Jared Followill verontschuldigde zich voor het gedrag van zijn broer. "Ik weet niet wat ik moet zeggen. Haat Caleb, niet ons: wij kunnen er niks aan doen. Hij kan niet meer verder met de show."

"Ik weet dat jullie ons haten", ging Jared verder. "Verbrand onze platen maar. Als het kon, zouden we verder spelen." Op Twitter herhaalde hij zijn excuses nog een keer. "Dallas, ik kan niet vertellen hoe erg het ons spijt. We hebben interne problemen die we moeten oplossen."

De band heeft zaterdag een show in Texas op het programma staan. Het is niet bekend of die doorgaat.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren