logo songteksten.net

Tina Turner niet naar Utrecht voor première van musical

Tina Turner is zondag niet aanwezig bij de première van TINA, de musical over haar leven, in het Beatrix Theater in Utrecht. Voor de 80-jarige zangeres is het "op haar leeftijd een te grote onderneming" om vanuit Genève over te komen, laat producent Stage Entertainment vrijdagavond weten aan BuzzE.

Hoewel het jammer is dat de 'Queen of Rock 'n' Roll' niet van de partij is, mag het de pret niet drukken. "We gaan ondanks de afwezigheid van Tina een schitterende voorstelling neerzetten om haar te eren en het applaus zal tot in Zwitserland te horen zijn", aldus directeur Albert Verlinde van Stage Entertainment.

De zangeres was nauw betrokken bij de productie die in 2018 zijn wereldpremière in Londen beleefde. Daarna volgden Hamburg, New York en Utrecht. De hoofdrol wordt afwisselend vertolkt door Nyassa Alberta en Nurlaila Karim. Ook onder anderen Juneoer Mers (Ike Turner), Gaia Aikman (Tina's zus) en Marianne Kloeze (Tina's eerste manager) zijn erin te zien. TINA is in ieder geval tot en met september te zien in het Beatrix Theater.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren