logo songteksten.net

Kim-Lian maakte nieuwe muziek in huispak

Kim-Lian van der Meij dofte zich niet op voor de opnamen van haar nieuwe muziek. De zangeres, musicalster, kinderboekenschrijfster en presentatrice dook in haar huispak de studio in, vertelde ze zondag in RTL Boulevard.

"De kinderen waren bij opa en oma hier in Zweden en wij zijn dagenlang in de studio gedoken. Lekker met het huispak aan en soms zelfs in pyjama", zei Kim-Lian, die haar nieuwe single Dansen in het moeras maakte met haar man, muziekproducent Daniel Gibson. "Het was heel lekker om dat met z'n tweeën in alle rust te doen."

Kim-Lian emigreerde vorig jaar naar Zweden, het geboorteland van Daniel. Daar deed ze, vijftien jaar na haar laatste single, inspiratie op voor nieuw materiaal. "We kwamen zo tot rust in de natuur op dat mooie eiland waar we zitten, ik kreeg ineens weer ruimte in m'n hoofd en voelde het in mijn onderbuik. Het begon weer te kriebelen, ik ging weer denken aan muziek en hoe het zou voelen om dat weer te maken."

Als het aan Kim-Lian ligt, hoeft Nederland niet nog een keer vijftien jaar te wachten op haar nieuwe muziek. "We hebben drie singles klaar liggen en ik ben wel van plan die allemaal dit jaar te releasen. En wie weet, misschien vind ik tussendoor nog meer tijd om muziek te maken."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren