logo songteksten.net

Charlie Sheen groot fan van autobiografie Richards

(Novum) - Charlie Sheen vindt de autobiografie van zijn ex Denise Richards geweldig. "Je boek is vet!", twitterde de acteur naar Richards. De blondine stuurde enkel een kusje terug.

Wat Sheen zo goed vindt aan The Real Girl Next Door, houdt de 45-jarige in het midden. Veel roddels over het stormachtige huwelijk van de twee acteurs staan in ieder geval niet zwart op wit. "Het was voor mij heel belangrijk om de details van onze scheiding niet openbaar te maken", vertelde Richards eerder deze week over haar boek.

"Ik wilde Charlie niet zwartmaken." In plaats daarvan schreef Richards over de moeilijke periode die ze na de scheiding beleefde. "Ik had een scheiding te verwerken, was verwikkeld in een voogdijzaak en kon geen werk vinden. Toen werd mijn moeder ook nog ziek en overleed ze."

Sheen had er niet op gerekend dat hij zou kunnen genieten van het boek van zijn ex. "Ik had nooit verwacht dat ik dit zou zeggen, maar ik heb ervan gesmuld." Om die bewering kracht bij te zetten, moedigde Sheen zijn 4,5 miljoen volgers aan het boek van Richards ook te lezen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren