logo songteksten.net

'Soulja Boy maakte grapje over aanschaf privéjet'

(Novum) - Soulja Boy is volgens zijn woordvoerder helemaal niet van plan een peperduur privévliegtuig aan te schaffen. De rapper, die donderdag zijn 21e verjaardag vierde, zou slechts een grapje hebben gemaakt. "De verhalen zijn rijkelijk overdreven en niet waar", laat de woordvoerder weten in een verklaring aan de Britse persdienst Reuters.

De rapper vertelde afgelopen week meerdere malen dat hij zichzelf een vliegtuig van 55 miljoen dollar cadeau had gedaan. Soulja Boy legde aan entertainmentwebsite TMZ zelfs uit hoe de jet eruit zou komen te zien. De luxe badkamer, Italiaanse lederen stoelen, meerdere tv-schermen en vier verschillende bars zouden de rapper twintig miljoen dollar kosten.

Van het verhaal is volgens de woordvoerder niets waar. Wel is duidelijk dat Soulja Boy afgelopen week een privévliegtuig huurde van een miljardair. "Maar hij koopt geen toestel", houdt de zegsman vol.

Soulja Boy scoorde in de Verenigde Staten hits als Kiss Me Thru the Phone en Crank That. Succes aan de andere kant van de oceaan bleef uit, ook in Nederland wist de 21-jarige geen hits te scoren. Zaterdag werd duidelijk dat de rapper een grote belastingschuld heeft. Hij is verschillende Amerikaanse staten in totaal bijna dertigduizend dollar schuldig.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren