logo songteksten.net

Edison is 'mooiste verjaardagscadeau' voor jarige Maan

Maan heeft maandagavond het "mooiste verjaardagscadeau" gekregen dat ze zich kon wensen. Tijdens de uitreiking van de Edisons in Amsterdam wist de jarige zangeres de prijs in de categorie pop in de wacht te slepen.

"Geweldig, dit is het mooiste verjaardagscadeau dat er is", zegt Maan tegen BuzzE. Hoewel de release van haar album Onverstaanbaar vorige week te laat kwam, wist ze de jury met haar singlereleases in 2019 toch genoeg te overtuigen."Ik besef het nog niet helemaal. Je leeft er zo lang naartoe. Toen ik mijn naam hoorde kreeg ik tranen in mijn ogen. Ik heb staan springen samen met mijn familie en vriendinnen. Zoveel ontlading."

De 22-jarige zangeres ziet de prijs vooral als een bevestiging voor de muziek die ze maakt. "Ik ben hier nog niet zo lang mee bezig. Dat dit dan nu gebeurt, dat je bevestiging krijgt van wat je doet, dat is heel mooi. Ik ben toch best wel vaak onzeker over wat ik maak. Maar nu denk ik: ik ga de goeie kant op. Mensen vinden het mooi en waarderen wat je doet. Dat is heel tof."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren