logo songteksten.net

Tafelheer Marc-Marie Huijbregts gaat DWDD missen

Tafelheer Marc-Marie Huijbregts gaat De Wereld Draait Door missen. Dit vertelde de cabaretier woensdag aan het begin van de uitzending waarin hij met Matthijs van Nieuwkerk sprak over het nieuws dat de talkshow op 27 maart definitief stopt.

"Ik ga het missen, om het te kijken iedere avond om 7 uur of later op de avond. Het programma is er altijd", zei Marc-Marie, die vanaf 2006 bij DWDD betrokken is. "Het is echt een anker op de avond." Marc-Marie vergeleek Matthijs van Nieuwkerk met Willem Duys. "Je hebt echt iets neergezet à la Willem Duys. Je hebt voor mensen heel veel betekend."

Voor Matthijs was het een emotionele dag, erkende de presentator. "Ik had een grote dag. Om half tien vanochtend zaten we hier in de studio met alle medewerkers, een grote ploeg die ik beschouw als een groot gezin, compleet met gastvrouwen, visagie en koks. Die waren hier voor een groot deel." Hij zei ook dat hij niet over een nacht ijs was gegaan. "Ik heb ontzettend lang nagedacht of ik wilde doorgaan met dit programma. Na 15 jaar is het een beetje mooi geweest." Hij kondigde aan in de laatste uitzendweek uitgebreid terug te blikken met vaste gasten.

Van Nieuwkerk gaat vanaf begin volgend jaar een lange reeks zaterdagavondprogramma's maken.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren