logo songteksten.net

Mick Harren krijgt eigen boot tijdens Gay Pride

(Novum) - Mick Harren is dit jaar van de partij tijdens de botenparade van de Gay Pride. De Amsterdamse volkszanger, die voor het eerst deelneemt aan het homofeest, vaart zaterdag met zijn eigen boot mee tijdens de grachtenparade. Harren beweert dat hij het grootste vaartuig van de parade heeft.

"Ik heb vaak de eer gehad om te mogen optreden tijdens dit grote jaarlijkse evenement", reageert Harren verrukt. "Ik vind het geweldig dat ik nu door de grachten mee mag varen met allemaal lieve mensen om me heen."

De volkszanger is van plan groots uit te pakken met vuurwerk, dj's en artiesten. Onder meer Marga Scheide, bekend van Luv', en Popstars-winnaar Dean Saunders varen met Harren mee. Natuurlijk zingt hij ook zelf een deuntje.

Harren voelt zich naar eigen zeggen waarschijnlijk een beetje vreemde eend in de bijt. Van de ongeveer tachtig gasten aan boord is de zanger een van de weinige hetero's. "Laat ik het zo zeggen, dat ik een beetje het zwarte schaap met de tachtig poten ben", grapt de Amsterdammer.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren