Emilio Estevez pakt oude rol op in Mighty Ducks-reboot

Door ANP, vrijdag 14 februari 2020 02:34, views: 15, bron: ANP

Emilio Estevez keert terug als coach Gordon Bombay in de reboot van The Mighty Ducks. Hij speelde die rol in de drie films uit de franchise die begin jaren 90 uitkwamen.

The Mighty Ducks gaat over de opmars van een ijshockeyteam dat wedstrijd na wedstrijd verliest tot de scholieren worden bijgestaan door coach Bombay, die de Ducks op zich neemt als onderdeel van een taakstraf. De films waren zo'n succes dat studio Disney zelfs een echt ijshockeyteam oprichtte en dat de Mighty Ducks of Anaheim noemde. Disney verkocht de Californische club weer in 2005, het team komt tegenwoordig in ijshockeyleague NHL uit als de Anaheim Ducks.

Vorig jaar werd bekend dat Disney+ werkte aan een reboot van de filmreeks, met Lauren Graham in een van de hoofdrollen. Graham, vooral bekend uit Gilmore Girls, gaat in de serie een moeder spelen die een nieuwe ijshockeyploeg opstart als haar zoon uit een enorm competitief team wordt gezet. Ze huurt coach Bombay in om de jonge ijshockeyers de liefde voor het spel bij te brengen.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren