Serie over He-Man met stemmen van Mark Hamill en Lena Headey

Door ANP, vrijdag 14 februari 2020 21:13, bron: ANP

Netflix heeft een sterrencast verzameld om de stemmen in de spreken in de animatieserie rond He-Man. Mark Hamill (Star Wars) leent zijn stem aan Skeletor. Lena Headey (Game of Thrones) spreekt de rol in van Evil-Lyn. Chris Wood (Supergirl, The Vampire Diaries) is te horen als Prince Adam/He-Man.

De serie Masters of the Universe: Revelation, geproduceerd door Mattel Television, richt zich op de onopgeloste verhaallijnen van de iconische personages, meldt Deadline. Een daarvan is de laatste slag tussen He-Man en Skeletor.

Speelgoedfabrikant Mattel bracht begin jaren 80 een action-figurelijn op de markt rond de Masters of the Universe. In 1983 volgde de televisieserie He-Man And The Masters Of The Universe, waarin de goede He-Man het op moest nemen tegen slechterik Skeletor. Later kwam er ook een spin-off uit over de zus van He-Man, She-Ra. Een reboot daarvan verscheen in het najaar van 2018 op Netflix.

Andere namen uit de stemmencast zijn Sarah Michelle Gellar (Buffy the Vampire Slayer) als Teela en Liam Cunningham (Game of Thrones) als Man-At-Arms.

Netflix heeft nog geen releasedatum van Masters of the Universe: Revelation bekendgemaakt.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren