Giel Beelen viert Valentijnsdag met vriendin van First Dates

Door ANP, vrijdag 14 februari 2020 21:52, bron: ANP

Giel Beelen is sinds zijn ontmoeting met Malou Brantjes in het tv-programma First Dates nog smoorverliefd. "Onze First Date. En zeker niet de laatste. #HappyValentinesDay", schreeft Giel op Instagram bij een foto met Malou.

De dj van Radio Veronica en zijn vriendin maakten op Instagram ook duidelijk dat ze samen met vrienden en familie op vrijdagavond naar de uitzending van First Dates VIPS hebben gekeken. De Gooise Malou deelde daarnaast ook nog een foto van de jaarwisseling, waarop ze samen kussend te zien zijn tijdens het afsteken van vuurwerk.

Tijdens de uitzending bleek dat de twee elkaar graag beter wilden leren kennen en overeenstemming bereikten over een tweede afspraakje. De dj bracht haar thuis en met succes. "Een tweede ontmoeting volgde al snel en sindsdien zijn de tortelduifjes dolgelukkig samen", stond in de aftiteling.

Veel bekende Nederlanders reageren op de foto van Giel en Malou. Een van hen is Maik de Boer, die ook meedeed aan First Dates. "Het is je / jullie gegund", reageert Maik. Ook nieuwslezer Jeroen Latijnhouwers liet een reactie achter. Hij wist Giel te overtuigen om mee te doen. Giel: Ja man, zo bedankt dat je me hebt overtuigd."
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren